ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ OSTOKSILLE

Koiran lisäravinteet: ProBalans tuoteperhe

Koiran lisäravinteet: ProBalans tuoteperhe

Kauppiaan käyttämä nopea lunttilappu ProBalans tuoteperheen tuotteisiin:

Probalans Jointbalans: Vahva glukosamiini-kondroitiinisulfaattijauhe nivelterveyden ylläpitoon, liikkuvuuden turvaamiseen sekä niveljäykkyyden ennaltaehkäisemiseen.

Probalans MSM-balans: MSM sisältää orgaanista rikkiä, joka toimii rustojen ja nivelten rakenneproteiineissa. Se vahvistaa ravintoaineiden imeytymistä ja niiden vaikutusta ja on hyvä tuki nivel- ja lihasvammojen hoitoon sekä lihasjäykkyyteen.

ProBalans Collagen: Kollageenia ja C-vitamiinia sisältävä jauhe nivelten hyvinvoinnin turvaamiseen. Kollageeni on tärkeä nivelruston rakenneosa, jonka tehtävänä on ylläpitää ruston rakennetta ja ominaisuuksia. Kollageenin lisäksi jauheessa on myös C-vitamiinia, jota tarvitaan rustossa kollageenin muodostumiseen. Collagenbalans sopii etenkin ikääntyneille koirille tukemaan aktiivisuutta sekä harrastuskoirille optimoimaan nivelten hyvinvointia.

Probalans Omegabalans: 100-prosenttinen kirjolohiöljy, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja. Rasvahapot tukevat ihon ja turkin hyvinvointia ja ylläpitävät normaalia vastustuskykyä sekä nivelterveyttä.

Probalans Zincbalans: Sinkki ylläpitää turkin ja ihon hyvinvointia. Se on tehokas apu iho- ja karvaongelmiin sekä kuiville anturoille ja halkeileville kynsille ja tarpeen myös koti- ja raakaruokavalion täydentämiseen.

Probalans Multibalans: Monipuolinen vitamiini-hivenainejauhe koti- tai raakaruokavalion tasapainottamiseen.

Probalans Calciumbalans:
Helppokäyttöinen kalsiumjauhe koti- tai raakaruokaa syövän koiran kalsiumin saannin turvaamiseen.

Probalans Pectbalans: Helppokäyttöinen maitohappobakteerivalmiste suoliston bakteeritasapainon ylläpitoon ruokinnan muutosten, vatsan tai suoliston toimintahäiriöiden ja antibioottikuurien yhteydessä. Sopii myös jatkuvaan käyttöön sekä imettäville nartuille ja vieroitettaville pennuille.

Biotiini Forte: Tehokas apu iho- ja turkkiongelmiin sekä kuiville anturoille ja halkeileville kynsille.

Probalans B-balans: Vahva B-vitamiiniliuos tukemaan energia-aineenvaihduntaa sekä hermoston ja lihaksiston toimintaa. B-vitamiinin tarve lisääntyy erityisesti kovan fyysisen rasituksen yhteydessä sekä kasvun ja tiineyden aikana.

Probalans E-balans: Vahva E-vitamiiniliuos erityisesti raskaassa fyysisessä rasituksessa oleville koirille. E-vitamiini vähentää rasituksen aiheuttamaa hapettumista ja parantaa siten suorituskykyä sekä nopeuttaa palautumista. E-vitamiini ja seleeni suojaavat myös stressin vaikutuksilta ja voimistavat vastustuskykyä. E-vitamiinilisä on tarpeen myös runsasrasvaista ruokaa sekä koti- tai raakaruokaa syöville koirille.

Probalans BE-balans: Vahva BE-liuos urheilu- ja harrastekoirille. B- ja E-vitamiinien tarve lisääntyy kovan fyysisen rasituksen myötä.

Probalans C-balans: 100-prosenttinen C-vitamiinivalmiste koirien lisääntyneeseen C-vitamiinintarpeeseen. C-vitamiini edistää muiden ravintoaineiden imeytymistä sekä vaikuttaa vastustuskykyyn.

Probalans D-balans: Helppokäyttöinen D-vitamiinijauhe koti- tai raakaruokaa syövän koiran D-vitamiinin saannin turvaamiseen.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.