Tilaus- ja toimitusehdot Vijue-verkkokaupassa tuotteille.

(Alempana löydät ProCanis-koirahallin vuokraukseen liittyvät ehdot!)


Yleistä:

T:mi Vijue myy mittatilaustyönä tehtyjä eläintarvikkeita, joita voi tilata sähköisesti. 

Tilauksen yhteydessä ilmoitettavaa sähköpostiosoitetta tarvitaan ainoastaan tilauksen käsittelemistä varten. Vijue ei lähetä uutiskirjeitä, mainoksia tai muita viestejä sähköpostitse. Ilmoitettuja sähköpostiosoitteita/henkilöiden nimiä ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Toimituskulut lisätään tavaroiden hintaan. Mikäli tuotteen toimitustapana on nouto, nouto ProCanis-hallilta tai jostakin koiratapahtumasta, ei toimituskuluja veloiteta

Yli 69€ tilauksissa ei toimituskuluja veloiteta.


Toimitusaika:

Toimitusaika verkkokaupan tilauksissa on 2-6 päivää. Tilaukset pyritään toimittamaan aina mahdollisimman nopeasti. Toimitustavat ovat nouto, nouto ProCanis-hallilta, R-kioski paketti ja posti.
Muutoksista toimitusaikaan ilmoitetaan erikseen asiakkaalle.


Maksaminen:

Verkkokaupassa on maksutapana BlueCommerce tai Paytrail, joka mahdollistaa verkkopankkimaksamisen tilauksen yhteydessä.
Noudettaessa käy myös käteinen / korttimaksu.


Virhe tuotteessa:

Tuotteen saavuttua tulee tilaajan välittömästi tarkistaa, että kyseessä on tilausta vastaava tuote, ja että tuote on virheettömässä kunnossa. Mikäli tuotteessa on virhe, tulee välittömästi ottaa yhteyttä Vijueen joko sähköpostilla vijue@vijue.fi tai puhelimitse arkisin klo 17-20, puh: 050 593 7828. Tuote korvataan normaalin kuluttajansuojalain mukaisesti uudella tuotteella tai korjataan tilattu tuote oikeanlaiseksi. Kaupan purku on myös aina mahdollinen, mikäli tuote on virheellinen. Jokainen tapaus käsitellään erikseen.


Palautus:

Etämyynnissä kuluttajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä tilaus ja palauttaa tuote/tuotteet ilmoittamalla siitä elinkeinoharjoittajalle. Peruutuksesta on ilmoitettava 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli tuote valmistetaan tai jota muunnellaan tilaajan toivomusten mukaisesti (mittatilaustuote). Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Vijue korvaa palautettavan tuotteen postikulut halvimman postitustavan mukaan.

Otathan aina ensin yhteyttä Vijueen vijue@vijue.fi kaikissa mahdollisissa palautus- ja vaihtoasioissa! Tuotteen yksityiskohdista riippuen myös mittatilaustyön palautus voi olla mahdollista.


Vastuu:

Kaikki Vijue-tuotteet ovat käsityötä, joten niiden kestävyys ei välttämättä vastaa teollisesti valmistettuja tuotteita. Vijue vastaa tuotteidensa kestävyydestä normaaliolosuhteissa. Muun muassa tuotteiden likaantuminen ja kuluminen käytössä luokitellaan normaaliksi kulumiseksi, joten ne eivät kuulu korvattavien asioiden piiriin. Mikäli Vijue-tuotteen saumat purkautuvat ”liian aikaisin”, otathan heti Vijueen yhteyttä, jotta vahinkoja ei pääsisi tapahtumaan. Kannattaa myös muistaa, että ahkerassa käytössä materiaalit kuluvat ja “väsyvät”.

Tuotteet, kuten pannat ja hihnat on tarkoitettu normaaliin talutuskäyttöön lemmikeille. Asiakas vastaa itse tilaamansa tuotteen sopivuudesta. Asiakkaan on täten itse harkittava ja tilattava riittävän kokoinen ja riittävästi vahvistettu tuote kullekin lemmikille. Asiakas on vastuussa, mikäli tilaa lemmikilleen alimitoitetun tuotteen. Tuotteiden käyttö riehakkaalla, vetävällä, remmirähjäävällä ja/tai karkailevalla koiralla on aina omistajan vastuulla. Vijuen valmistamia pantoja tai valjaita ei ole tarkoitettu vetokäyttöön.


PROCANIS-KOIRAHALLIN VUOKRAUKSIEN / KUUKAUSIAVAIMEN EHDOT:


* Jokainen on vastuussa omista harjoituksistaan hallilla. Vuokraaja vastaa itse omasta koirastaan sekä itsestään, lisäksi sitoutuu korvaamaan mahdolliset aiheuttamansa vahingot.  Vuokraaja sitoutuu vastaamaan, että tilat luovutettaan samassa kunnossa kuin ne on vastaanotettu. Mikäli käytät esteitä siirräthän ne treenisi jälkeen takaisin seinän vierustalle.

* Ulkoilutathan koirasi ennen halliin sisälle menoa. Jätökset on kerättävä hallin piha-alueelta ja teiden varsilta. Muiden teollisuushallien pihojen poikki oikaisu ei ole suotavaa. Ethän anna myöskään koirasi merkkailla hallin seiniin taikka pihalla olevaan irtaimistoon.

* Mikäli koirallesi pääsee vahinko käymään, siivoa jätökset niin hyvin kuin mahdollista ja suihkuta päälle hajun neutralisoiva aine! Siivous ohjeena, älä hankaa mattoa paperilla, paperi silpoontuu nurmesta. Isommat jätökset nosta mahdollisimman huolellisesti pussiin, kun isoimmat jätökset poistettu, lisää hajun neutralisoiva aine ja nostele nurmesta paperilla mahdolliset jäännökset ja kun nurmi on puhdas lisää vielä hajun neutralisoivaa ainetta ja kuivaa alue painelemalla paperia kohtaa. Pissan siivous, paperilla painele kohtaa ja lisää hajua neutralisoivaa ainetta, kuivaa painelemalla paperilla kohtaa ja toista 2-3krt. Siivous ämpäri on hallin seinän vierustalla. Pissa/kakkasakko 20€. Löydät maksulomakkeen ilmoitustaululta.

* Juoksuinen koira voi treenata hallilla juoksuhousut jalassa. Vaihdathan housut hallin ulkopuolella.

* Hallille ei saa tuoda sairaita koiria. Huomioithan sairauksien kantoajat sekä saman talouden muut koirat.

* Agility puomia EI SAA siirtää kokonaisena. Mikäli madallat A-estettä, palauta se treeninpäätteeksi kisakorkeuteen.

* Hallin koiranharrastusesteillä leikkiminen on ehdottomasti kielletty (putken päällä istuminen / seisominen, A:n / puomin päälle kiipeäminen jne.)

* Käytäthän hallin puolella erillisiä sisäkenkiä, kurakeleillä pyyhi koirasi tassut ja mahanalus enimmästä kurasta ennen hallin puolelle menoa.

* Pidäthän huolen ettei palkkausnamejasi jää nurmelle. 

* Hallin vuokrauksella / kuukausiavaimella / sarjakortilla on 14pv peruutusoikeus ostohetkestä alkaen. Mikäli asiakas aloittaa hallin käyttämisen peruutusajan sisällä ja vuokraus peruutetaan asiakkaan toimesta, asiakkaan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. 14pv peruustusajan jälkeen peruutus on mahdollinen vain painavista syistä (esim. lääkärintodistus liikuntakyvyttömyydestä), kesken kauden olevasta peruutuksesta peritään kohtuullinen korvaus asiakkaalta, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen kokonaishinnasta.

Sarjakortilla ostetaan 10 hallituntia ennakkoon, ajat tulee käyttää 30.6.2020 mennessä. Sarjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, mikäli sarjakortilla on 30.6.2020 käyttämättömiä tunteja, näitä ei hyvitetä.     

* Hallissa on kameravalvonta, ilkivallan / sääntörikkomusten varalta. 

 

 

UUTUUDET
Uusi
Nosework aloituspakkaus
21,90 €
Uusi
Huopapalat Nosework harjoitteluun
8,50 €
Uusi
Säilytyspurkki 10ml hydraliittipullolle
5,50 €
Uusi
Muovinen hajusäiliö, sis. 3 purkki
7,00 €
Uusi
Mini hajusäiliö, magneetilla
5,00 €
Uusi
XXS putkilo hajureiällä
4,00 €