Tilaus- ja toimitusehdot Vijue-verkkokaupassa


Yleistä:

T:mi Vijue myy mittatilaustyönä tehtyjä eläintarvikkeita, joita voi tilata sähköisesti. 

Tilauksen yhteydessä ilmoitettavaa sähköpostiosoitetta tarvitaan ainoastaan tilauksen käsittelemistä varten. Vijue ei lähetä uutiskirjeitä, mainoksia tai muita viestejä sähköpostitse. Ilmoitettuja sähköpostiosoitteita/henkilöiden nimiä ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Toimituskulut lisätään tavaroiden hintaan. Mikäli tuotteen toimitustapana on nouto, nouto ProCanis-hallilta tai jostakin koiratapahtumasta, ei toimituskuluja veloiteta.


Postimaksut ovat (hinnat sisältävät ALV24%): 


Kirjeposti (paksuus maks. 3cm):

Alle 250g: 3,60€

251g-1kg: 4,60€


Postin pakettiautomaatti:

6,90€ - 10,30€Yli 69,00€ tilauksissa ei toimituskuluja veloiteta.


Toimitusaika:

Toimitusaika verkkokaupan tilauksissa on 2-6 päivää. Tilaukset pyritään toimittamaan aina mahdollisimman nopeasti. Toimitustavat ovat nouto, nouto ProCanis-hallilta ja posti.
Muutoksista toimitusaikaan ilmoitetaan erikseen asiakkaalle.


Maksaminen:

Verkkokaupassa on maksutapana Finqu Pay, joka mahdollistaa verkkopankkimaksamisen tilauksen yhteydessä, noudettaessa käy myös käteinen / korttimaksu.


Virhe tuotteessa:

Tuotteen saavuttua tulee tilaajan välittömästi tarkistaa, että kyseessä on tilausta vastaava tuote, ja että tuote on virheettömässä kunnossa. Mikäli tuotteessa on virhe, tulee välittömästi ottaa yhteyttä Vijueen joko sähköpostilla vijue@vijue.fi tai puhelimitse arkisin klo 17-20, puh: 050 593 7828. Tuote korvataan normaalin kuluttajansuojalain mukaisesti uudella tuotteella tai korjataan tilattu tuote oikeanlaiseksi. Kaupan purku on myös aina mahdollinen, mikäli tuote on virheellinen. Jokainen tapaus käsitellään erikseen.


Palautus:

Etämyynnissä kuluttajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä tilaus ja palauttaa tuote/tuotteet ilmoittamalla siitä elinkeinoharjoittajalle. Peruutuksesta on ilmoitettava 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli tuote valmistetaan tai jota muunnellaan tilaajan toivomusten mukaisesti (mittatilaustuote). Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Vijue korvaa palautettavan tuotteen postikulut halvimman postitustavan mukaan.

Otathan aina ensin yhteyttä Vijueen vijue@vijue.fi kaikissa mahdollisissa palautus- ja vaihtoasioissa! Tuotteen yksityiskohdista riippuen myös mittatilaustyön palautus voi olla mahdollista.


Vastuu:

Kaikki Vijue-tuotteet ovat käsityötä, joten niiden kestävyys ei välttämättä vastaa teollisesti valmistettuja tuotteita. Vijue vastaa tuotteidensa kestävyydestä normaaliolosuhteissa. Muun muassa tuotteiden likaantuminen ja kuluminen käytössä luokitellaan normaaliksi kulumiseksi, joten ne eivät kuulu korvattavien asioiden piiriin. Mikäli Vijue-tuotteen saumat purkautuvat ”liian aikaisin”, otathan heti Vijueen yhteyttä, jotta vahinkoja ei pääsisi tapahtumaan. Kannattaa myös muistaa, että ahkerassa käytössä materiaalit kuluvat ja “väsyvät”.

Tuotteet, kuten pannat ja hihnat on tarkoitettu normaaliin talutuskäyttöön lemmikeille. Asiakas vastaa itse tilaamansa tuotteen sopivuudesta. Asiakkaan on täten itse harkittava ja tilattava riittävän kokoinen ja riittävästi vahvistettu tuote kullekin lemmikille. Asiakas on vastuussa, mikäli tilaa lemmikilleen alimitoitetun tuotteen. Tuotteiden käyttö riehakkaalla, vetävällä, remmirähjäävällä ja/tai karkailevalla koiralla on aina omistajan vastuulla. Vijuen valmistamia pantoja tai valjaita ei ole tarkoitettu vetokäyttöön.


UUTUUDET
Uusi
C-balans, 200g
22,50 €
Uusi
E-balans, 1l
22,30 €
Uusi
E-balans, 100ml
7,50 €
Uusi
Biotiini forte, 250tabl.
22,70 €
Uusi
PECTBALANS, 450g
13,50 €
Uusi
B-balans, 100ml
6,90 €
Uusi
B-balans, 1l
22,70 €