ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN

Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot Vijue-verkkokaupan tuotteille.

(päivitetty ja astuvat voimaan 8.1.2022)


Yleistä:

T:mi Vijue (2610252-3) myy koiratarvikkeita ja lisäksi mittatilaustyönä tehtyjä eläintarvikkeita, joita voi tilata sähköisesti ja/tai verkkokaupasta. 


Toimitusehdot lyhyesti: 

 • Verkkokaupan tuotteilla on 14pv palautusoikeus. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli tuote valmistetaan tai jota muunnellaan tilaajan toivomusten mukaisesti (mittatilaustuote)

 • Toimitusaika postitse kuljetettavissa verkkokaupan tilauksissa on 1-7 päivää. Tilaukset käsitellään ja lähetetään Vijuelta pääsääntöisesti 0-2 arkipäivässä, ja toimitustavasta riippuen tilaus saapuu asiakkaalle 1-7 päivässä tilauksesta.
   
 • Tuotteen saavuttua tilaajalle, tulee tilaajan välittömästi tarkistaa, että kyseessä on tilausta vastaava tuote ja tuote on virheettömässä kunnossa. Mikäli tuotteessa on virhe, tulee välittömästi ottaa yhteyttä Vijueen joko (ensisijaisesti) sähköpostilla vijue@vijue.fi tai (toissijaisesti) puhelimitse ti-to klo 12-18, puh: 050 593 7828 (jätähän viestin jos en pääse vastaamaan)

 • Tuotteen palautuksen toimituskuluista vastaa tilaaja. Tilaaja voi toimittaa paketin vapaasti valitsemallaan toimitustavalla. 
  • Mikäli toimituksessa on ollut väärä tai viallinen tuote, palautus on ilmainen. 
  • Mikäli tuote ei ollutkaan sopivan kokoinen ja haluat vaihtaa koon, vaihtotuotteen lähetys Vijuelta on ilmainen. 


Tarkemmin: 

Toimitusaika:

Toimitusaika postitse kuljetettavissa verkkokaupan tilauksissa on 1-7 päivää. Tilaukset käsitellään ja lähetetään Vijuelta pääsääntöisesti 0-2 arkipäivässä, ja toimitustavasta riippuen tilaus saapuu asiakkaalle 1-7 päivässä tilauksesta.  Mikäli tilattu tuote on yllättäen päässyt loppumaan, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Mikäli Vijuella tilauksen käsittelyaika on pidempi kuin 3 arkipäivää asiasta ilmoitetaan asiakkaalle (tai loma-aikana tiedote verkkokaupassa)

Toimitustavat: 

 • Nouto Nokialta, 0€:
  Nouto Nokian varastolta, aika on erikseen sovittava: vijue@vijue.fi


 • Posti pikkupaketti 4,50€:
  Postin pikkupaketti jakelu postilaatikkoon. Pikkupaketissa on seurantakoodi. Postin arvio toimitusajasta: 2-6 arkipv. 


 • Posti postipaketti 5,50€:
  Nouda tilaamasi tuotteet joko Postista tai valitsemastasi pakettiautomaatista. Postin arvio toimitusajasta 1-2 arkipv.


 • Muut tavat:
  Erikseen sovittuja muita toimitustapoja, esim. treeniporukan kimppatilaus jne..

Maksaminen:

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oy, voit valita eri vaihtoehdoista kuten kotimaiset verkkopankit, mobilepay, luottokortit, osamaksu, jne. 

Varastomyymälästä noudettavat tilaukset voi maksaa myös käteisellä tai kortilla noudon yhteydessä.


Hinnat: 

Verkkokauppa tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Tarjoushinnat ovat voimassa vain kyseisen tarjousajankohdan ajan. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa tuotteen verokannan mukaisesti. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä varaamme oikeuden kaupan purkamiseen tai peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden tai virheellisten saatavuustietojen johdosta.


Palautus:

Etämyynnissä kuluttajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä tilaus ja palauttaa tuote/tuotteet ilmoittamalla siitä elinkeinoharjoittajalle. Peruutuksesta on ilmoitettava 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli tuote valmistetaan tai jota muunnellaan tilaajan toivomusten mukaisesti (mittatilaustuote). Palautus- ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä, myyntikuntoisia tuotteita.

1) Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostilla: vijue@vijue.fi ja odota vastaus. 

2) Pakkaa käyttämätön tuote (esimerkiksi paketti jossa tuote tuli sinulle) 

3) Voit toimittaa paketin vapaasti valitsemallasi toimitustavalla takaisin. 

Palautusosoite:

Vijue
Pirkkalaistie 1
37100 Nokia

Puhelin: 0505937828
Sähköposti: vijue@vijue.fi

Huomaathan, että tuotteen palautuksen toimituskuluista vastaa tilaaja. Tilaaja voi toimittaa paketin vapaasti valitsemallaan toimitustavalla. 

Mikäli toimituksessa on ollut väärä tai viallinen tuote, palautus on ilmainen. 

Mikäli tuote ei ollutkaan sopivan kokoinen ja haluat vaihtaa koon, vaihtotuotteen lähetys Vijuelta on ilmainen.


Kun tuote on tullut takaisin Vijuelle, tilauksen summa palautetaan heti kun tuote on tarkastettu. Palautus tapahtuu saman maksuvälittäjän kautta jota kautta tuote ostettiin.  

Mikäli postipaketti jää lunastamatta ja se palautuu takaisin Vijuelle, olemme oikeutettuja pidättämään/perimään palautumisesta aiheutuvat postikulut.

Virhe tuotteessa:

Tuotteen saavuttua tulee tilaajan välittömästi tarkistaa, että kyseessä on tilausta vastaava tuote, ja että tuote on virheettömässä kunnossa. Mikäli tuotteessa on virhe, tulee välittömästi ottaa yhteyttä Vijueen joko sähköpostilla vijue@vijue.fi tai puhelimitse ti-pe klo 12-18, puh: 050 593 7828. Tuote korvataan normaalin kuluttajansuojalain mukaisesti uudella tuotteella tai korjataan tilattu tuote oikeanlaiseksi. Kaupan purku on myös aina mahdollinen, mikäli tuote on virheellinen. Jokainen tapaus käsitellään erikseen.


Maksunpalautus:

Palautuksen vastaanoton, tarkistuksen ja käsittelyn jälkeen maksu palautetaan asiakkaan käyttämän maksupalvelun kautta. 


Reklamaatiot:

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydetään lähettämään neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: vijue@vijue.fi

Vijue-tuotteet:

Kaikki Vijue-tuotteet ovat käsityötä, joten niiden kestävyys ei välttämättä vastaa teollisesti valmistettuja tuotteita. Vijue vastaa tuotteidensa kestävyydestä normaaliolosuhteissa. Muun muassa tuotteiden likaantuminen ja kuluminen käytössä luokitellaan normaaliksi kulumiseksi, joten ne eivät kuulu korvattavien asioiden piiriin. Mikäli Vijue-tuotteen saumat purkautuvat ”liian aikaisin”, otathan heti Vijueen yhteyttä, jotta vahinkoja ei pääsisi tapahtumaan. Kannattaa myös muistaa, että ahkerassa käytössä materiaalit kuluvat ja väsyvät.

Tuotteet, kuten pannat ja hihnat on tarkoitettu normaaliin talutuskäyttöön lemmikeille. Asiakas vastaa itse tilaamansa tuotteen sopivuudesta. Asiakkaan on täten itse harkittava ja tilattava riittävän kokoinen ja riittävästi vahvistettu tuote kullekin lemmikille. Asiakas on vastuussa, mikäli tilaa lemmikilleen alimitoitetun tuotteen. Tuotteiden käyttö riehakkaalla, vetävällä, remmirähjäävällä ja/tai karkailevalla koiralla on aina omistajan vastuulla. Vijuen valmistamia pantoja tai valjaita ei ole tarkoitettu vetokäyttöön. Kaikki tuotteet ommellaan teollisuusompelukoneella käyttäen vahvaa lankaa.


Muuta huomioitavaa: 

Pyrin kierrättämään varastomyymälässä tarpeettomiksi jääneitä, siistejä ja ehjiä pahvilaatikoita, -pakkauksia sekä pakkausmateriaaleja verkkokaupan toimituksissa.


Yhteystiedot: 

T:mi Vijue
Pirkkalaistie 1
37100 Nokia

Puh: 0505937828
Sähköposti: vijue@vijue.fi