ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ OSTOKSILLE
1,5kg Free range poultry (kana, kalkkuna, ankka, kala) puolikostea nappula
1,5kg Free range poultry (kana, kalkkuna, ankka, kala) puolikostea nappula

1,5kg Free range poultry (kana, kalkkuna, ankka, kala) puolikostea nappula

21,00 €
sis. 14 % ALV
Ei sisällä viljaa, gluteenia eikä lihajauhoja. Sisältää luonnollisia tuoreita ainesosia, jotka ovat ihmisruoan tasoisia.

Puolikostea ruoka ilahduttaa parasta ystävääsi ainutlaatuisella ja erilaisella tavalla.

Ei sisällä viljaa, gluteenia eikä lihajauhoja. Sisältää luonnollisia tuoreita ainesosia, jotka ovat ihmisruoan tasoisia. Kaikkein tärkeintä on, että raaka-aineita ei ole puristettu kuumassa lämpötilassa. Kuten aina, luonnonmukaisten tuotteiden valmistaminen parhaalle ystävällesi on Alpha Spiritille elintärkeää. Luonnonmukaisella ruokavaliolla, koirasi on täynnä energiaa, terve ja turkki on kaunis ja kiiltävä.

Tämä tuote on valmistettu tuoreen siipikarjan ja kalan lihasta. Yhteen kiloon (1kg) tätä koirille tarkoitettua ruokaa tehdessä on käytetty 2,15kg tuoretta lihaa ja 0,25kg tuoretta kalaa. Tuoreet raaka-aineet käsitellään matalassa lämpötilassa säilyttäen kaikki niiden ravinteet, vitamiinit ja mineraalit. Tämä tuote ei sisällä lisättyä rasvaa, viljaa tai gluteenia.

Tämän Alpha Spirit -tuotteen parhaat puolet:

  • Viljaton ja gluteeniton
  • Ei sisällä lihajauhoja
  • Sitä ei tehdä ekstruusiotekniikoilla, ei ole puristettu kuumassa lämpötilassa
  • Kaikki rasvat ovat peräisin luonnollisista lähteistä: lihasta ja kalasta
  • Valmistettu paikallisten yritysten ainesosista Espanjassa

35% tuoretta kananlihaa, 25% tuoretta kalkkunanlihaa, 20% tuoretta ankanlihaa, 10% tuoretta kokokalaa (kultasardiini (Sardinella aurita), makrilli (Scomber scombrus), piikkimakrilli (Trachurus spp.), sardiini (Sardina pilchardus)), hydrolysoitu tärkkelys, kasviglyseriini (USP), munat, Beta Vulgaris juurikasmassa, panimohiiva (Saccharomyces cerevisiae), porkkana omena, juurisikuri, kumina (Cumin cyminum), rosmariini (Rosmarinus officinalis), kurkuma (Curcuma longa)

Analyysi: raakaproteiini 28,5%, raakakuitu 2%, raakarasva 14%, raakatuhka 7%, kosteus 25%, monityydyttymättömät omega-3-rasvahapot EPA + DHA 1790 mg / kg, kalsium 1,3%, fosfori 1,1%, rauta 62 mg / kg, glukosamiini 3930 mg / kg, tauriini 2680 mg / kg.

Kaikki analyyttiset komponentit ovat luontaisesti läsnä ja tulevat käytetyistä raaka-aineista - niitä ei ole keinotekoisesti lisätty.

Metaboloitava energia per kg: 3259kcal / 13636kJ


Valmistusprosessi

Ainutlaatuinen ja hellävarainen kylmäpuristusmenetelmä (tenderize technology) on valmistusprosessi, jossa käytetään kylmän maseroinnin esikäsittelyä ja kuivattamista, jolloin saadaan erinomaisesti sulavia tuotteita, joissa on käytetty vain raaka-aineiden omia nesteitä.

Ruoasta on pidetty huolta koko sen valmistusprosessin ajan tuotteen lopullisen laadun takaamiseksi. Siinä käytetään valmistuksen huipputeknologiaa, joka ei altista tuotetta korkeille lämpötiloille tai käytä keinotekoisia lisiä. Tämä prosessi on samanlainen kuin kotona tapahtuvan ruoan tekeminen, mikä takaa, että tuotteella on korkeat ravintoarvot ja on siksi terveellisempi lemmikeille.


Käyttösuositukset. Katso taulukosta (kuva) päivittäiset ruokatarpeet vertailukohdaksi iän, liikunnan tason, painon tai rodun mukaan. Pidä aina tuoretta ja puhdasta vettä lemmikin saatavilla. Säilytä tuotetta viileässä, kuivassa paikassa, suojattuna auringonvalolta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.