AniPuro Duck mini cubes 150g
AniPuro Duck mini cubes 150g
AniPuro

AniPuro Duck mini cubes 150g

AniPuron 100% ankanliha makupalat

6,50 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

AniPuron 100% ankanlihaiset makupalat ovat terveellisiä herkkuja koiralle ja kissalle. Pienet kuutiot ovat käteviä käyttää ja sopivat loistavasti koulutustilanteisiin, sillä yhdessä kuutiossa on vain hyvin vähän kaloreita. Voit siis huoletta käyttää makupaloja lemmikin toivotun käyttäytymisen vahvistamiseen joka tilanteessa. 

Koostumus:  100 % ankanlihaa, kivennäisaineet, kasviperäiset sivutuotteet.

Lisäaineet: Savuaromi.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 46,1%, Raakarasva 11,3%, kosteus 16,5%, raakakuitu < 0,5 %, tuhka 18%

Koska tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, ravintoaineiden pitoisuuksissa voi esiintyä pientä, luonnonaineille tyypillistä vaihtelua.

Anipuron makupalat ovat käsintehtyjä, terveellisiä välipaloja koirallesi. Ne eivät sisällä lainkaan viljaa tai gluteenia vaan ovat 100% täyslihaa. Tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä säilöntä- tai täyteaineita tai esimerkiksi rusto- tai luujauhoja. Raaka-aineina käytetään vain parasta laatua olevaa lihaa, joka on Saksasta. Raaka-aineet tulevat tutuilta toimijoilta ja niiden alkuperän voi jäljittää saksalaisille maatiloille saakka. Tuotteet on valmistettu hellävaraisesti ilmakuivaamalla.

Anipuron makupalat on sertifioitu IFS (International Featu-red Standards) laatukriteereiden mukaisesti. Vuosittainen sertifiointiprosessi takaa korkean lihan laadun Anipuron tuotteissa.


Arvostelut 0 arvostelua