Anipuro Hearties Puro Duck 150g
Anipuro Hearties Puro Duck 150g
AniPuro

Anipuro Hearties Puro Duck 150g

AniPuron 100% ankanliha makupalat

5,20 €
6,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 14.00 %

AniPuron 100% ankanlihaiset sydämen muotoiset makupalat ovat terveellisiä herkkuja koiralle ja kissalle,eivätkä ne sisällä ylimääräisiä säilöntä- tai täyteaineita tai esimerkiksi rusto- tai luujauhoja. Terveelliset välipalat saavat koirasi iloiseksi: pitävät heidät kiireisinä, vahvistavat purukalustoa ja puhdistavat samalla hampaita.

Koostumus:  100 % ankanlihaa, kivennäisaineet, kasviperäiset sivutuotteet.

Lisäaineet: Savuaromi.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 21%, Raakarasva 12%, kosteus 38%, raakakuitu < 1%, tuhka 13%

Koska tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, ravintoaineiden pitoisuuksissa voi esiintyä pientä, luonnonaineille tyypillistä vaihtelua.

Hearties Puro Duck kuivattua lihaa voi käyttää terveellisenä välipalana. Makupalat sisältävät 100% täyslihaa, eivätkä ne sisällä ylimääräisiä säilöntä- tai täyteaineita tai esimerkiksi rusto- tai luujauhoja. Terveelliset välipalat saavat koirasi iloiseksi: pitävät heidät kiireisinä, vahvistavat purukalustoa ja puhdistavat samalla hampaita.

Raaka-aineina käytetään vain parasta laatua olevaa lihaa, joka on Saksasta. Raaka-aineet tulevat tutuilta toimijoilta ja niiden alkuperän voi jäljittää saksalaisille maatiloille saakka. Tuotteet on valmistettu hellävaraisesti ilmakuivaamalla.

Anipuron makupalat on sertifioitu IFS (International Featu-red Standards) laatukriteereiden mukaisesti. Vuosittainen sertifiointiprosessi takaa korkean lihan laadun Anipuron tuotteissa.


Arvostelut 0 arvostelua