ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
CaniX Belt - juoksuvyö
CaniX Belt - juoksuvyö
CaniX Belt - juoksuvyö
CaniX Belt - juoksuvyö

CaniX Belt - juoksuvyö

79,95 €
sis. 24 % ALV
Vetovyö on erittäin kevyt ja huolella suunniteltu. Sen ainutlaatuinen rakenne takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaisen juoksutekniikan

Tämä vetovyö on erittäin kevyt ja huolella suunniteltu, sen jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Sen ainutlaatuinen rakenne takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaisen juoksutekniikan. Me kutsuimme maailmaan parhaat koirajuoksijat mukaan kehittämään CaniX vetovyötä, kuuntelimme heidän toiveet ja lopputuloksena valmistui tämä innovatiivinen juoksuvyö. Lopputulos on myös koirajuoksun moninkertaisen Maailmanmestarin Ben Robinsonin suosikki.

Vetovyö painaa ainoastaan 280 grammaa ja on erittäin kestävä. Tekninen ja hengittävä materiaali takaa sen, että vyö on miellyttävä joka lämpötilassa. CaniX vetovyössä on lukittava sulkurengas koiran vetonarua varten. Tämä rengas liukuu vyön etuosassa sivuttain seuraten koiran liikkeitä, näin ollen paine jakautuu tasaisesti lantiollesi vaikka koira ei olisi samassa linjassa. Tämä helpottaa tasapainon säilyttämistä tiukoissakin mutkissa.

CaniX vetovyössä on paljon säätömahdollisuuksia, jolloin se sopii hyvin erilaisille vartalotyypeille. Juoksuvyömme on saatavan kolmessa koossa; small, medium ja large. Takana on tasku johon mahtuu useimmat älypuhelinmallit. Vyössä on myös hyvät heijastimet.

TEKNISET TIEDOT:
Hengittävä materiaali
Spandex -tasku: (Medium 8,5x15cm / Small 8,5x13cm/Large 10x15cm)
Hypalonin vahvikkeet
Nylon3M heijastimet
Kierrelukittava sulkurengas
Alumiini soljet
Erittäin kevyt: Medium kokoinen vyö painaa vain 280 grammaa.

PESUOHJE
Käsinpestävä.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.