ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ OSTOKSILLE
Grizzly - villinlohen öljy
Loppunut

Grizzly - villinlohen öljy

13,90 €
sis. 14 % ALV
Villinlohen öljy Alaskasta.
Loppunut

Grizzlyn lohiöljyä on rehuaine koirille ja kissoille, Villin lohen öljy Alaskasta ja rosmariiniuutetta.

Miten Grizzlyn lohiöljyä käytetään?

Pumppaa Grizzlyn lohiöljyä koirasi tai kissan ruokaan suoraan pumppupullosta etiketissä olevan painotaulukon mukaisesti.

Säilytettävä auringonvalolta suojattuna huoneenlämmössä tai jääkaapissa.

Käytettävä 3 kuukauden sisällä avaamisesta.
 

Puhdas ja helppo käyttää

Grizzlyn lohiöljy on kätevässä pumppupullossa ja antaa oikea määrä joka kerta
Ei korkkia. Ei lusikkaa. Ei sotkua. Ei siivousta.
Vain kääntää nokka pumpun vastapäivään, paina pumppu ja olet valmis.
Pumppu on täysin tiivis ja koska ei ole jätettä ja likaisilla sormilla.

 

Grizzlyn lohiöljyn ottaminen osaksi ruokavaliota

Grizzlyn lohiöljy tuoksuu mereltä ja maistuu tuoreelle kalalle, ja useimmat koirat ja kissat pitävät siitä heti. Jos koirasi tai kissan ruokavalio on ollut pitkään samanlainen, joudut ehkä totuttamaan koirasi tai kissan uuteen makuun vähitellen. Tällaisessa tilanteessa suosittelemme, että annat pienempiä määriä Grizzlyn lohiöljyä usean päivän ajan. Kun koirasi tai kissan on tottunut uuteen luonnolliseen makuun, se todennäköisesti ilmenee jonkinasteisena terveellisenä riippuvuutena.

Näin käytät Grizzlyn lohiöljyä oikein

Tärkeintä on noudattaa pullon etiketissä olevia ohjeita. Annosteluohjetta noudattamalla annat koirallesi tai kissalessi oikean määrän Grizzlyn lohiöljyä. Laita Grizzlyn lohiöljyä vain sellaiseen määrään ruokaa, jonka koira tai kissa syö kerralla. Koska Grizzlyn lohiöljy on täysin luonnollista, se sisältää erittäin arvokkaita ja herkästi reagoivia rasvahappoja, jotka edistävät koirasi tai kissan terveyttä. Jos jätät Grizzlyn lohiöljyä koirasi tai kissan ruokaan useaksi päiväksi, herkästi reagoivat rasvahapot hapettuvat ilman vaikutuksesta. Tämän seurauksena rasvahapoista tulee tehottomampia ja osittain tyydyttyneitä. Öljy myös menettää raikkaan, puhtaan tuoksunsa. Tämä tapahtuu muutamassa päivässä, mikä osoittaa sen, että Grizzlyn lohiöljy sisältää runsaasti luonnollisia, muuttumattomia monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten DHA- ja EPA-rasvahappoja.
  
Koiran painoPumpun painalluksia
 125 / 250 ml500 / 1000 / 2000 ml
Enintään 6 kg½ - 1½
 6 –  12 kg 2 - 3 1
 12 –  25 kg3 – 42
Yli  25 kg5 - 63

 

 Voiko antaa Grizzlyn lohiöljyä koiran- ja kissanpennulle?

Omega-3- ja omega-6-rasvahappojen terveellinen tasapaino heti pennusta lähtien auttaa saavuttamaan pitkän ja terveellisen elämän. Suosittelemme lisäämään päivittäin noin puolet pienimmästä annosmäärästä koiran- tai kissanpennun ruokaan. Voit myös kysyä tarkan annosmäärän eläinlääkäriltä

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.