ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Halla Lux-tossut, 2kpl / pkt
Halla Lux-tossut, 2kpl / pkt
Halla Lux-tossut, 2kpl / pkt

Halla Lux-tossut, 2kpl / pkt

22,90 €
sis. 24 % ALV
Super suosittujen Halla-tossujen seuraajaksi suunnitellussa Halla Lux -tossussa on rouheinen ja joustava pohjamateriaali, joka suojaa tassuja pakkasen lisäksi m

Super suosittujen Halla-tossujen seuraajaksi suunnitellussa Halla Lux -tossussa on rouheinen ja joustava pohjamateriaali, joka suojaa tassuja pakkasen lisäksi myös teräviltä kiviltä sekä tiesuolalta, minkä vuoksi tossut soveltuvat erinomaisesti vähälumisillekin alueille. Suomalainen TopGrip® -materiaali kestää käyttöä ja tarjoaa pitoa talven liukkauteen.

Pehmeät ja joustavat fleece -tossut ovat miellyttävät jalassa ja suojaavat tehokkaasti pakkashalkeamilta sekä kylmyydeltä (-50 astetta). Myös suojakelillä tossut kannattaa pukea koiran jalkaan, sillä ne estävät lumen paakkuuntumisen anturoiden väliin ja jalkoihin.
Tossua voidaan käyttää hyvin myös kipeän tai haavaisen tassun suojana.

Tossun edessä oleva halkio helpottaa pukemista. Varsi suljetaan napakalla, kaksiosaisella tarrakiinnityksellä. Tossuissa on lenkit, joista ne voi ripustaa helposti kuivumaan tai sitoa yhteen, jotta koko setti pysyy tallessa seuraavaa käyttöä varten.

TopGrip®-materiaalista valmistetut JokaSafe® -tuotteet ovat veden- ja tuulenpitäviä sekä kestävät öljyä, kemikaaleja ja kulutusta erinomaisesti. TopGrip® on testattu EN ISO 4675:2017 mukaisesti –50°C. TopGrip® by JokaSafe® -pinnoitemateriaali valmistetaan Suomessa. Materiaalin valmistukseen käytetään vain eurooppalaisia raaka-aineita.

Pakkaus sisältää 2 tossua.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.