ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ TILAUKSIIN
Ke-Hu Teho, M
Ke-Hu Teho, M
Ke-Hu Teho, M
Ke-Hu Teho, M
Ke-Hu Teho, M
Loppunut

Ke-Hu Teho, M

24,90 €
sis. 24 % ALV
Ke-hu Teho -lelu on jahdattava saalislelu
Loppunut

Ke-hu Teho -lelu on jahdattava saalislelu. Ke-hu Teho on suunniteltu vaikeasti palkkautuville koirille, jotka tykkäävät jahdata liikkuvaa lelua. Omistajan on helppo liikuttaa lelua pitkän nauhan ansiosta. Lelu motivoi monella tapaa, koiran on hyvä tarttua joko tekoturkishännästä, kumilelusta tai nauhassa olevasta tekoturkiskaistaleesta. Verkkopallon sisälle on myös helppo piilottaa nameja.


Pitkän nauhan päästä löytyy jousto, tekoturkiskaistale, JW Petsin kuminen lelu sekä tekoturkishäntä. S-kokoisen lelun nauhan päässä on fleecepehmustettu kahva, L-ja M kokoisen lelun pitkä nauha on kumipäällysteistä grip-nauhaa, jossa on hyvä pito.


Kokotaulukko

S - Kumilelun pituus n. 9 cm. Lelun kokonaispituus 137 cm. Nauha on n. 1.5 cm leveää. Alle 10 kg rodut.

M - Kumilelun pituus n. 11 cm. Lelun kokonaispituus 144 cm. Keskikokoiset koirat L - Kumilelun pituus n. 16 cm. Lelun kokonaispituus 150 cm. Isot koirat.


Teho lelujen häntäkarvan väri saattaa vaihdella toimituserästä riippuen. Se kuitenkin sointuu aina lelun väreihin.


Ke-hu lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.


Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

  • Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.