ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ OSTOKSILLE
Green Canine Elektrolyytti Koirille 500g
Green Canine Elektrolyytti Koirille 500g
Green Canine Elektrolyytti Koirille 500g
Loppunut

Green Canine Elektrolyytti Koirille 500g

21,00 €
sis. 24 % ALV
Elinvoimaa ja energiaa koirallesi – 100% luonnollisesti
Loppunut

Onko koiraa vaikeaa saada juomaan riittävästi automatkalla, kesähelteellä tai ennen näyttelyä? Pitäisikö koiran jaksaa paremmin kilpailuissa tai pitkillä metsästysreissuilla? Oikeanlainen elektrolyytti- ja nestetasapaino on hyvinvoinnin A ja O. Nestetasapainon heikentyminen voi ilmetä esimerkiksi väsymyksenä, huonovointisuutena, lihaskramppeina ja hitaana palautumisena.

Green Canine© on 100% luonnollinen jaksamisjuoma koirille. Sen tehtävänä on palauttaa elektrolyytti- ja nestetasapaino optimaaliselle tasolle, tuoda koiralle lisää energiaa ja jaksamista, auttaa suoriutumaan paremmin esimerkiksi kilpailuissa ja palautumaan nopeammin.

Miksi ja millaiselle koiralle Green Canine© sopii?

Kun koira läähättää tai vatsa on sekaisin, eikö pelkkä vesi riitä? Ei, sillä koira tarvitsee veden lisäksi myös elektrolyyttejä, jotka palauttavat nestetasapainon ennalleen. Koiran ripuli ja löysä vatsa poistavat elimistöstä suuria määriä nestettä, jolloin lemmikkin on vaarassa kuivua.

Green Canine© sopii käytettäväksi sekä paljon harrastaville tai kilpaileville koirille (esim. agility, metsästys, ajokokeet) että tarpeen mukaan koiralle kuin koiralle heikentyneen elektrolyytti- ja nestetasapainon korjaamiseen (esim. mikäli koiraa on vaikeaa saada juomaan automatkoilla, kesähelteellä, koiranäyttelyissä, toipilaana ollessaan, imettäessä tai synnytyksen yhteydessä).

Me Masajolla uskomme siihen, että ihmisen paras ystävä ansaitsee vain parasta hyvinvointinsa tueksi - ilman keinotekoisia ainesosia. Siksi myös Green Canine© valmistetaan kahdesta ravinnerikkaassa maaperässä viljellystä raaka-aineesta: Intiaanisokeri -täysruokosokerista ja Bolivian ruususuolasta.

Tuote on siis täysin luonnollinen, vatsaystävällinen ja käyttövalmis.

Green Canine© - Luonnollista ja puhdasta energiaa koirasi hyvinvoinnin tueksi.

Käyttöohje:
Sekoita 1-3 mitallista (1mitta = 15ml) Green Caninejauhetta 1 litraan vettä tai sekoita ruuan sekaan.

Valmistettu Suomessa
Valmistaja Masajo Oy


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.