ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ OSTOKSILLE
Treats - Kala (puolikostea)

Treats - Kala (puolikostea)

3,00 €
sis. 14 % ALV
Puolikosteat Naturea Treats makupalat koiralle.

Tämä makupala on tehty tuoreesta kalasta ja kuten muissakin tämän linjan tuotteissa, paras ystäväsi saa siitä voimakkaan maku- ja rakenne-elämyksen.  Lisäsimme tuoreeseen kalaan muita raaka-aineta, jotka tekävät tästä ruuasta maukkaan ja terveellisen lisän sen tavalliseen ruokavalioon.

Sisältö
Tuore kala, tuore kana, tuore porsaan maksa, omena, päärynä, linssit, merilevä, kondroitiini (1000 mg/kg), glukosamiini (1500 mg/kg), sinkki (665 mg/kg).

Analysoidut pitoisuudet


Proteiini 32%, rasva 8%, kuitu 1%, tuhka 9,5%, kosteus 20%, Omega 3 & 6 0,35%, kalsium, 1,1%, fosfori 1,23%.
Natureasta
Naturea Petfoods on portugalilainen vuonna 2010 perustettu yritys, jonka tavoitteena on tuottaa sellaista ruokaa, joka varmistaa mahdollisimman optimaalisen ravinnon lemmikin kaikissa elämänvaiheissa. Naturea noudattaa biologisesti oikeaoppista ajattelumallia, jossa ruoka suunnitellaan ja toteutetaan perustuen siihen, mitä lemmikkisi oikeasti tarvitsee. Korkealaatuisten ruokien valmistamiseen käytetään ainoastaan sellaisia ainesosia, jotka on hyväksytty ihmisten syötäviksi.

Koirasi tai kissasi fyysinen hyvinvointi on aina voimakkaasti suhteessa sen saaman ravinnon laatuun. Ruokkimalla lemmikkiäsi Naturealla, annat sille mahdollisuuden tasapainoiseen ja terveelliseen elämään.

Naturea tukee luonnonsuojelua ja ekosysteemin säilymistä
Naturea kuivamuonat valmistetaan Naturean omissa tehtaissa Hollannissa ja Portugalissa. Naturean valmistuksessa käytetään vain eurooppalaisia eläinperäisiä raaka-aineita.

Kissojen märkäruoat valmistetaan Galiciassa Pohjois-Espanjassa. Tehdas käyttää tuulivoimaa ja pyörittää omaa kalastuslaivastoa, joka varmistaa saaliin tulevan kestävästä kalastuksesta Pohjois-Atlantissa. Naturea noudattaa myös Dolphin Safe Program Earth Island Instituten säädöksiä.

Näiden lisäksi Naturea tekee paljon muitakin toimenpiteitä luonnon suojelemiseksi tehden Natureasta vastuullisen brändin. Kaikki Naturean markkinointiaineisto painetaan kierrätyspaperille ja prosessit noudattavat ISO-standardeja. Naturealla on myös BRC (British Retail Consortium) ruokasertifikaatti.  

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.