Naturea Treats Dog - Kalkkuna (puolikostea)
Naturea Treats Dog - Kalkkuna (puolikostea)

Naturea Treats Dog - Kalkkuna (puolikostea)

Puolikosteat Naturea Treats makupalat koiralle. Kalkkuna on tykätty ja usein erittäin hyvin siedetty proteiininlähde. Puolikosteat, lihaisat ja herkullisen mais

3,00 €
Sisältää alv. 14.00 %

Kaikki Naturea Treats puolikosteat herkut on valmistettu 88% tuoreesta kalasta ja lihasta. Merilevä ja vihannekset täydentävät sisältöä, jolla on paitsi korkea ravintoarvo niin myös sen maku ja koostumus ovat koirallesi erityisen mieluisat.

Koirasi tulee rakastamaan näitä makupaloja! Puolikosteat namit ovat sopivan helposti syötäviä, jotta koiran ei tarvitse jäädä niitä turhan tarmokkaasti pureskelemaan, joten Naturea Treatsit ovat erinomainen valinta koulutukseen. Etenkin haastavammissa ja häiriöllisissä tilanteissa on tärkeää, että käytettävä nami on riittävän houkutteleva, jotta saat koirasi jakamattoman huomion ja sitä kautta onnistuneen koulutuskokemuksen. Naturean makupalojen korkea lihapitoisuus ja herkullinen tuoksu tekevät niistä kovaa valuuttaa myös haastavissa paikoissa!

Sisältö
Tuore kalkkuna, tuore kana, tuore kala, tuore porsaan maksa, hydrolysoitu tärkkelys, kasvisglyseriini, omena, päärynä, merilevä.

Analysoidut pitoisuudet
Proteiini 26 %
rasva 10 %
kuitu 1 %
tuhka 6,5 %
kosteus 28 %
kalsium, 1,1 %
fosfori 1,23 %
Omega 3&6 0,35 %

Natureasta
Naturea Petfoods on portugalilainen vuonna 2010 perustettu yritys, jonka tavoitteena on tuottaa sellaista ruokaa, joka varmistaa mahdollisimman optimaalisen ravinnon lemmikin kaikissa elämänvaiheissa. Naturea noudattaa biologisesti oikeaoppista ajattelumallia, jossa ruoka suunnitellaan ja toteutetaan perustuen siihen, mitä lemmikkisi oikeasti tarvitsee. Korkealaatuisten ruokien valmistamiseen käytetään ainoastaan sellaisia ainesosia, jotka on hyväksytty ihmisten syötäviksi.

Koirasi tai kissasi fyysinen hyvinvointi on aina voimakkaasti suhteessa sen saaman ravinnon laatuun. Ruokkimalla lemmikkiäsi Naturealla, annat sille mahdollisuuden tasapainoiseen ja terveelliseen elämään.

Naturea tukee luonnonsuojelua ja ekosysteemin säilymistä
Naturea kuivamuonat valmistetaan Naturean omissa tehtaissa Hollannissa ja Portugalissa. Naturean valmistuksessa käytetään vain eurooppalaisia eläinperäisiä raaka-aineita.

Kissojen märkäruoat valmistetaan Galiciassa Pohjois-Espanjassa. Tehdas käyttää tuulivoimaa ja pyörittää omaa kalastuslaivastoa, joka varmistaa saaliin tulevan kestävästä kalastuksesta Pohjois-Atlantissa. Naturea noudattaa myös Dolphin Safe Program Earth Island Instituten säädöksiä.

Näiden lisäksi Naturea tekee paljon muitakin toimenpiteitä luonnon suojelemiseksi tehden Natureasta vastuullisen brändin. Kaikki Naturean markkinointiaineisto painetaan kierrätyspaperille ja prosessit noudattavat ISO-standardeja. Naturealla on myös BRC (British Retail Consortium) ruokasertifikaatti.  

Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
Uusi
Nosework aloituspakkaus
21,90 €
Uusi
Huopapalat Nosework harjoitteluun
8,50 €
Uusi
Säilytyspurkki 10ml hydraliittipullolle
5,50 €
Uusi
Muovinen hajusäiliö, sis. 3 purkki
7,00 €
Uusi
Mini hajusäiliö, magneetilla
5,00 €
Uusi
XXS putkilo hajureiällä
4,00 €