ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ OSTOKSILLE
Paw Care, 50ml

Paw Care, 50ml

14,90 €
sis. 24 % ALV
Luonnonmukainen ja vedetön tassuvoide koirille. Parantavat ainesosat pitävät tassut kosteutettuina ja ennaltaehkäisevät halkeamia.

Paw care on 100% luonnonmukainen tassuvoide, jolla on parantava ja ennaltaehkäisevä vaikutus.

Koiran tassut ovat alttiina jatkuvalle rasitukselle jäästä, lumesta, tien suolasta, sorasta ja kuumasta asfaltista johtuen. Jotta tassut voivat sopeutua ympäristöön, joita ne kohtaavat, niitä tulisi hoitaa ympäri vuoden. Näin ollen koiralla ei ole epämukava olla ja anturat pysyvät pehmeinä ja kestävinä.

Paw care perustuu ihovoiteeseen, joka on kehitetty erityisesti allergikoille ja ihottumille. Voide testattiin koirilla, ja sillä saatiin erittäin hyviä tuloksia.
Olemme kehittäneet tätä voidetta edelleen "all-in-one-voiteeksi", joka on pitkävaikutteinen. Sitä voidaan käyttää ympäri vuoden sekä ennaltaehkäisevästi että halkeamien ja haavojen hoidossa.
Paw care on läpäisevä voide, jota käyttämällä haavoista tuleva neste pääsee poistumaan. Se ei sisällä vettä, jolloin voide pysyy pehmeänä ja sitä voidaan käyttää myös kylmällä ilmalla.
Paw care sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia, joten ei ole vaarallista vaikka koira nuolee tassuja.

Laktoferriini ja arnikka ovat kaksi keskeistä ainesosaa. Laktoferiini on rauta-sitoutunut proteiini, joka löytyy esimerkiksi äidinmaitosta. Sillä on monia terveyshyötyjä, kuten immuunijärjestelmän stimulointi, ikään liittyvän vamman ehkäisy, terveellisen suolistonukan kasvun edistäminen sekä tulehduksen ja allergioiden ehkäisy. Arnikka hoitaa tulehduksia ja kipeitä lihaksia, jolloin haavojen parantuminen nopeutuu. Nämä ainesosat nopeuttavat haavojen paranemista. Tuotetta ei saa käyttää avoimissa haavoissa.

Ei sisällä vettä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.