ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ TILAUKSIIN
Hirvi iso möykky 2-laatu, 2kpl pakkaus
Loppunut

Hirvi iso möykky 2-laatu, 2kpl pakkaus

11,90 €
sis. 14 % ALV
Aina ei onnistu - 2kpl värivirheisiä, ei niin kauniita puruluita. Möykky koko: pituus noin 15 cm, leveys noin 6 cm, paksuus noin 5 cm
Loppunut

Möykky koko: pituus noin 15 cm, leveys noin 6 cm, paksuus noin 5 cm

Hirvennahasta valmistetut puruluut ovat erittäin kestäviä ja herkullisia. Niissä käytetään koko hirvennahka, mukaan lukien paras osa eli pintanahka. Näin voimme tarjota koirallesi ainutlaatuisen, erittäin kestävän ja allergiavapaan nautinnon aidosta luonnontuotteesta. Käytämme puruluiden valmistukseen vain nahan laadukkaimman osan, emme trimmausjätettä tai muitakaan nk. ylijäämätuotteita. Nämä nk. ylijäämätuotteet toimitetaan jätteenkäsittelylaitokselle ja niistä tehdään orgaanista luomulannoitetta suomalaisille pelloille.

RAUH! puruluut valmistetaan Suomessa käsityönä vain ensiluokkaisista raaka-aineista. Valmistusmenetelmämme on suunniteltu alusta alkaen vain puruluiden ja muiden koiranherkkujen valmistukseen, lemmikkisi parhaaksi! RAUH! puruluut valmistetaan aina yhdestä nahkakappaleesta perinteisellä kuivaamismenetelmällä, JO VUODESTA 1989!

- RAUH! tuote on 100 % suomalaista käsityötä.
- Bakterologisesti puhdas.
- Tutkittu ja turvallinen.
- Poistaa hammaskiveä ja ehkäisee ientulehdusta.
- Maistuva ja herkullinen ajanviete koiralle.
- Kevyt, alhainen energiapitoisuus.

Se Aito ja alkuperäinen avainlipputuote!

Muistathan valvoa koiraasi sen syödessä puruluita sekä pitää aina raikasta vettä saatavilla. Säilytys kuivassa huoneen lämmössä.

RavintosisältöRaakavalkuainen 87.7%, Raakarasva 2.1%, Kosteus 6.2%

Painon. 18 g

Pituus n. 160 mm


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.