ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ TILAUKSIIN
Vijue joustohihna, 2m
Vijue joustohihna, 2m
Vijue joustohihna, 2m
Vijue joustohihna, 2m
Vijue joustohihna, 2m

Vijue joustohihna, 2m

28,90 €
sis. 24 % ALV
Joustollinen heijastinhihna lenkkeilyyn

Vijue joustohihna on tarkoitettu koiran kanssa juoksuun / hölkkäilyyn / lenkkeilyyn ns. powerwalk jossa koira vetää ohjaajaansa.

Pituus 2m ilman venytystä.

Joustohihnassa koiran puoleisessa alussa on 30cm joustomatonta osuutta kaksinkerroin ommeltua heijastavaa polypropeeninauhaa, mikäli koira tarvitsee saada hallintaan ilman joustoa. Joustona on käytetty erittäin kestävää ja vahvaa kuminauhaseosta, jota hihnassa on 1m verran, ohjaajan puoleisen loppuosuus on samaa kaksinkerroin ommeltua heijastavaa polypropeeninauhaa ja käsilenkki. Käsilenkissä on luun muotoinen karabiinihaka ns. palohaka, esimerkiksi juoksuvyöhön kiinnitystä varten. Hihna lukkona on erittäin kevyt alumiinihaka (paino 16g), jonka vetolujuus on 400kg. 

Hihnan leveys on 2cm, ja vahvan kuminauhaseoksen ansiosta soveltuu n. 8- alle 23kg koirille. Painoluokitus on arvio, alle 8kg koirille vahva kuminauhaseos (jousto-osuus) ei pahemmin jousta, toki riippuen koiran vahvuudesta ja vastaavasti painavammille koirille hihnan jousto-osuus saattaa "joustaa" liiaksi. 

Hihna ei kestä koiran puremista ja saumat on hyvä tarkistaa aina ennen lenkille lähtöä. Saumojen tarkistus hyvä tehdä, koska vaikka hihna on todella tiukasti ommeltu teollisuuskoneella ja vahvalla langalla useamman kerran, on kuminauhaseos elastisuuden vuoksi aina hieman ennalta arvaamaton, ja riippuen minkälaiset vedot siihen kohdistuvat (esim. remmiräyhä / saalisviettisen koiran yhtäkkiset nopeat, useat ja vahvat rykäisyvedot saattaa aiheuttaa kuminauhaseoksen normaalia nopeampaa vettymistä vs tasainen veto esim. koirajuoksussa). 

Palohakan väri vaihtelee varaston tilanteen mukaan. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.