ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Faster, koko: SX koiran vetovaljaat
Faster, koko: SX koiran vetovaljaat

Faster, koko: SX koiran vetovaljaat

79,95 €
sis. 24 % ALV
Faster-valjas on suunniteltu koiralle koiraurheilulajeihin kuten koirajuoksu eli canicross, hiihto ja pyöräily.

HUOM: Koot eivät ole samat kuin ZeroDC Short mitoituksessa! 

Zero DC Faster on täysin uudentyyppinen ergonominen vetovaljas koiralle. Siinä yhdistyy ultrakevyet ja säänkestävät materiaalit, sekä patentoitu suunnittelu ja istuvuus! Faster-valjas on suunniteltu koiralle koiraurheilulajeihin kuten koirajuoksu eli canicross, hiihto ja pyöräily.

Faster on erinomaisen hyvin istuva valjas etenkin kapeille syvärintaisille roduille, kuten seisojille ja dobermanneille. Kun Faster on käyttäjälleen sopiva, se istuu käytännössä täydellisesti! Valjaan leikkaukset estävät valjasta liikkumasta sivuun ja leveiden O:n muotoisen kaula-aukon sekä pyöreäksi muotoillun rintaosan ansiosta veto kohdistuu normaalia laajemmalle alueelle. Faster on markkinoiden kevyin, kestävin ja laadukkain alkujaan kisakäyttöön suunniteltu vetovaljas. Valmistusmateriaali hylkii vettä eikä siksi jäädy hyytävämmissäkään olosuhteissa. Valjaassa on etuosassa heijastimet parantamaan näkyvyyttä ja sitä kautta turvallisuutta pimeään aikaan liikuttaessa.

Zero DC Faster antaa koirallesi sen ansaitseman huippulaatuisen tuen sekä ennenäkemättömän käyttömukavuuden kovassakin vedossa! Soveltuu kisakäyttöön sekä kaikille koiralleen vain parasta vaativille liikkujille!

Vinkkejä valjaan sovittamiseen:

  • Päälle pukeminen vaatii pientä jumppaa -> valjas mielummin aavistuksen "liian hankala" pukea, kuin liian väljästi päälle solahtava.
  • Jos koiralla on paljon turkkia ja/tai nahkaa kaulan ja niskan tienoilla, nostele nämä rehdisti pois valjaan alta pään puolelle, jotta valjas asettuu oikein kaulasta.
  • Mahdollisuuksien mukaan pyydä apukäsiä sovitukseen: valjas istuu oikein vasta vedossa! Vedä itse tai pyydä kaveria vetämään valjasta sen kiinnityskohdasta REILUSTI taaksepäin, kuten koira vetäisi myös käytännössä.
  • Vedossa tunnustele valjaan istuvuutta kaulalla. Valjaan vetopisteen tulisi asettua koiran rintalastan etu-/yläosaan kurkun alapuolelle, josta rintakehä alkaa. Valjaan ei tule puristaa kurkkua.
  • Tarkista koiran etujalkojen liikkuvuus eteenpäin, valjas ei saa asettua estämään koiran olkien ja lapojen liikettä. Usein liian iso valjas laskeutuu olkien päälle ja estää luonnollisen liikkeen eteen.
  • Valjaan tulee kylkien kohdalta jäädä kylkikaarien (kylkiluiden) päälle. Liian iso valjas osuu koiran vyötärön pehmeään osaan ja painaa lantiota ja lonkkia.
  • Oikean pituisen valjaan kiinnityskohta asettuu VEDOSSA hännäntyven tienoille. Liian iso valjas tulee yli hännäntyvestä ja takapuolesta. 

Kokotaulukko ja mittausohjeet
Ota koirasi mitat napakasti ja esimerkiksi paksuturkkisilla koirilla ns "karvan sisältä" läheltä ihoa, jotta mitta on mahdollisimman realistinen ja valjas istuu myös silloin, kun karva nostetaan valjaan alta pois. Etenkin niskan ja rintakehän ympärys ohjaavat oikean koon valinnassa. Mikäli epäröidään kahden koon välillä, kannattaa valita näistä pienempi koko. Useammin otetaan herkästi liian iso kuin liian pieni vetovaljas!

KokoNiska (cm)Rinta (cm)Selkä (cm)
MINI I25-2745-5033-36
MINI II27-3249-5336-39
SX35-3955-6040-45
SL37-4059-6245-50
S39-4361-6450-56
M39-4364-7052-57
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.