ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Grizzly Vetovyö, musta
Grizzly Vetovyö, musta
Grizzly Vetovyö, musta

Grizzly Vetovyö, musta

69,95 €
sis. 24 % ALV
Tukeva Zero DC Grizzly vetovyö huipputasoista istuvuutta ja käyttömukavuutta haluavalle liikkujalle!

Tukeva Zero DC Grizzly vetovyö huipputasoista istuvuutta ja käyttömukavuutta haluavalle liikkujalle! Grizzly sopii erinomaisesti sekä koiran kanssa vetolajeja, kuten canicrossia eli koirajuoksua tai hiihtoa, aktiivisesti harrastavalle että tavalliseen lenkkeilyyn ja esimerkiksi vaelluksille.

Aktiiviliikkujan ja etenkin vetolajeissa kilpailevan kannattaa ehdottomasti panostaa huippulaatuisiin varusteisiin. Huonosti istuva vetovyö voi aiheuttaa esimerkiksi hiertymiä ja selkävaivoja.

Grizzly-vetovyön sisäpinta on hengittävää mesh-verkkokangasta ja ulkopinnan materiaali säänkestävää vahvaa kangasta. Grizzly on "patjamaisen" jämäkkä ja suunniteltu pitämään vetoaluetta hyvin tukeva muotonsa lerpahtamatta. Vetovyössä on säädettävät jalkaremmit, joiden avulla vetovyö saadaan pysymään halutulla korkeudella ja ehkäistään myös vyön nouseminen esimerkiksi juostessa. Jalkaremmit saa halutessaan myös otettua pois.

Vetovyötä sovittaessa tulee huomioida vyön asettaminen oikealle korkeudelle. Vetopisteen tulisi olla keskellä vartaloa eli lantion alueella. Ylemmäs selän alueelle, kuten vyötärölle, sijoitettu vyö kohdistaa vetopaineen selkään, jolloin joutuu "nojaamaan" selällä vetopainetta vastaan. Tämä aiheuttaa tarpeetonta kuormitusta selälle sekä saattaa aiheuttaa virheellisen juoksuasennon. Vetovyö tulee asettaa lantiolle ja tiukata se paikalleen jämäkästi säätöremmien avulla. Kannattaa hakea ja kokeilla aktiivisesti juuri itselle ja omalle ruumiinrakenteelle optimaalisinta mahdollista sijoitusta, jotta saat nauttia liikkumisesta täysillä!

Vetovyö ei ole pelkästään kilpailijoiden ja aktiiviliikkujien yksinoikeus, vaan vetovyön hyödyt pääsee toteamaan kuka tahansa koiransa kanssa ulkoileva! Vetovyö mahdollistaa omien käsien luonnollisen vastapainoisen vapaan liikkeen jalkojen kanssa samaan tahtiin ja itselle liikkumisen suorana verrattuna siihen, että toinen käsi pitelee hihnaa joko liikkumattomana tai joko eteen tai taakse päin osoittaen.

Vetovyön takaosaan on ommeltu heijastimet antamaan lisänäkyvyyttä. Takana on myös tarrakiinnitteinen tasku pienille tarvikkeille.

Valmistajan suuntaa antavat kokosuositukset
Koko (vyötärönympärys):
S: 55-60 cm
M: 65-80 cm
L: 75-95 cm

Suuntaa antava ohje koon valintaan
Vetovyön patjaosan päätyjen tulisi sijoittua lantiolla tuntuvien luiden (suoliluuharjanteet) kohdalle tai niiden etupuolelle (katso tuotekuva). Ota mitta lantion luusta (suoliluuharjanne) toiseen selkäpuolen kautta, jonne vyön patja asettuu myös käytössä. Valitse vyö lähimmäksi osuvan patjamitan mukaan.  Esimerkiksi jos mitta on  74 cm, vyöksi kannattaa valita koko L.  Vyön kiinnitysremmissä on säätövaraa yli 50 cm. Oikean koon valintaan voi aina pyytää neuvoa myyjiltämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta!

Patjan pituus (noin)
S: 56 cm
M: 66 cm
L: 76 cm

Vetokoukku sisältyy.
Konepestävä max. 40°C.

Suosittelemme ehdottomasti käyttämään vetovyön kanssa aina joustavaa vetonarua sekä koiralla ergonomisia ja oikean kokoisia valjaita. Laadukkailla varusteilla liikkuminen vauhdista ja matkasta riippumatta on ainakin varusteiden puolesta tällöin miellyttävää ja turvallista! 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.