ILMAINEN TOIMITUS YLI 79€ TILAUKSIIN
Joustava vetonaru, 2 koiralle (koko: <10kg)
Joustava vetonaru, 2 koiralle (koko: <10kg)
Joustava vetonaru, 2 koiralle (koko: <10kg)
-30%

Joustava vetonaru, 2 koiralle (koko: <10kg)

30 % alennus
37,06 € 52,95 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 37,06 €
sis. 24 % ALV
Zero DC Joustava vetonaru, 2 koiralle, messinkilukko

Huippulaatuinen Zero DC vetonaru vetourheiluun, lenkkeilyyn ja kaikkeen ulkoiluun koiran kanssa. Joustava vetonaru on erinomainen ja jopa välttämätön varuste kaikkiin vauhdikkaisiin vetolajeihin, kuten canicrossiin ja kelkkailuun.

Zero DC liinan joustava osa pehmentää vedon nykäyksien terävyyttä tehden vedosta miellyttävämpää sekä koiralle että omistajalle. Tämä tekee liikkumisesta mukavampaa ja turvallisempaa niin vetolajeissa kuin tavallisessa ulkoilussa, sillä kovat terävät nykäykset voivat vauroittaa sekä esimerkiksi koiran kaulaa että omistajan niveliä, kuten olkapäätä.

Pienille alle 10 kg koirille tarkoitetuissa liinoissa jouston vahvuus on kevyempi, jolloin jousto ei tunnu koirasta pakotteelta vaan toimii tarkoituksensa mukaisesti nykäyksiä pehmentävänä. Alle 10 kg koirille suunniteltujen liinojen lukko on myös pienempi ja kevyempi.

Kaikissa liinoissa on messinkiset pistoolilukot molemmissa päissä. Toisesta päästä lukon saa kuitenkin näppärästi irti, jolloin saadaan käyttöön aivan tavallinen taluttimen käsilenkki. Lukko voidaan haluta irrotta esimerkiksi jos vetovyössäsi on jo haluttu kiinnityshaka tai liinaa halutaan käyttää tavallisen taluttimen tapaan käsilenkillisenä.

Zero DC joustavien vetonarujen näyttävät värit lisäävät näkyvyyttä ja sitä kautta turvallisuutta! Valjaista ja vetovöistä löydät yhteensopivia sävyjä ja pääsette koirasi kanssa kirjaimellisesti loistamaan lenkkipoluilla, metsissä ja kisaradoilla!

Koko (venytetty pituus):
2,5 m - kahden koiran liina

Huom! Kahden koiran vetonarussa tulee mukana seisinki (=lyhyt nylonnaru, jonka molemmissa päissä lukot), joka tulee kiinnittää parina vetävien koirien kaulapantoihin. Seisinki estää koiria ajautumasta liian kauaksi toisistaan, jolloin vetonarun Y-haarake ei rasitu. Kahden koiran vetonaru on suunniteltu kahden koiran saman suuntaiseen vetoon, ei erilleen toisistaan.

Seisinki on myös useamman koiran vedossa turvaväline, joka ehkäisee koirien ajautumista esimerkiksi eri puolilta tolppaa tai puuta!  

Konepestävä 40 °C. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.