Zero DC Joustava vetonaru, 1,9m, (koko: pieni,  <10kg)
Zero DC Joustava vetonaru, 1,9m, (koko: pieni,  <10kg) Zero DC Joustava vetonaru, 1,9m, (koko: pieni,  <10kg) Zero DC Joustava vetonaru, 1,9m, (koko: pieni,  <10kg)
Zero DC

Zero DC Joustava vetonaru, 1,9m, (koko: pieni, <10kg)

Huippulaatuinen Zero DC vetonaru vetourheiluun, lenkkeilyyn ja kaikkeen ulkoiluun koiran kanssa.

37,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Huippulaatuinen Zero DC vetonaru vetourheiluun, lenkkeilyyn ja kaikkeen ulkoiluun koiran kanssa. Joustava vetonaru on erinomainen ja jopa välttämätön varuste kaikkiin vauhdikkaisiin vetolajeihin, kuten canicrossiin ja kelkkailuun.

Zero DC liinan joustava osa pehmentää vedon nykäyksien terävyyttä tehden vedosta miellyttävämpää sekä koiralle että omistajalle. Tämä tekee liikkumisesta mukavampaa ja turvallisempaa niin vetolajeissa kuin tavallisessa ulkoilussa, sillä kovat terävät nykäykset voivat vauroittaa sekä esimerkiksi koiran kaulaa että omistajan niveliä, kuten olkapäätä.

Pienille alle 10 kg koirille tarkoitetuissa liinoissa jouston vahvuus on kevyempi, jolloin jousto ei tunnu koirasta pakotteelta vaan toimii tarkoituksensa mukaisesti nykäyksiä pehmentävänä. Alle 10 kg koirille suunniteltujen liinojen lukko on myös pienempi ja kevyempi.

Kaikissa liinoissa on messinkiset pistoolilukot molemmissa päissä. Toisesta päästä lukon saa kuitenkin näppärästi irti, jolloin saadaan käyttöön aivan tavallinen taluttimen käsilenkki. Lukko voidaan haluta irrotta esimerkiksi jos vetovyössäsi on jo haluttu kiinnityshaka tai liinaa halutaan käyttää tavallisen taluttimen tapaan käsilenkillisenä.

Zero DC joustavien vetonarujen näyttävät värit lisäävät näkyvyyttä ja sitä kautta turvallisuutta! Valjaista ja vetovöistä löydät yhteensopivia sävyjä ja pääsette koirasi kanssa kirjaimellisesti loistamaan lenkkipoluilla, metsissä ja kisaradoilla!

Koko (venytetty pituus):
1,9 m - sopii erityisesti canicrossiin (koirajuoksu), lenkkeilyyn, vaeltamiseen ja käytännössä mihin tahansa jalkaisin tapahtuvaan liikkumiseen.

Konepestävä 40 °C. 

Arvostelut 0 arvostelua
UUTUUDET
Uusi
RAUH! Chicken Toast
3,95 €
Uusi
RAUH! Big Chicken Toast
5,95 €
Uusi
RAUH! Big Belly Toast
5,95 €
Uusi
RAUH! Belly Toast
3,95 €
Uusi
RAUH! Nasurulla
2,20 €
Uusi
RAUH! Hirvi 25
11,90 €
Uusi
RAUH! Hirvi 14
5,95 €
Uusi
Chuckit Breathe right bumper
16,80 €
Uusi
Peuran rouhetikku, M (20cm)
3,00 €
Uusi
Hevosen rouhetikku, M (20cm)
3,00 €
Uusi
LickiMat Splash, imukuppikiinnitys
LickiMat Splash, imukuppikiinnitys
15,90 €
Uusi
Flexiness ToyPawStackers
Flexiness ToyPawStackers
69,95 €
Uusi
Pala Resepti # 3 Nauta & Lohi - 100 g
5,00 €