ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ TILAUKSIIN
CROSS DC, koko: S koiran vetovaljaat
CROSS DC, koko: S koiran vetovaljaat
CROSS DC, koko: S koiran vetovaljaat
Loppunut

CROSS DC, koko: S koiran vetovaljaat

82,95 €
sis. 24 % ALV
Cross DC on uusi X-back vetovaljas Zero DC:ltä.
Loppunut

Cross DC on uusi X-back vetovaljas Zero DC:ltä. Cross DC on kapeampi malli verrattuna esim. Zero DC:n Faster-vetovaljaaseen, joten se käy erityisesti solakammille koirille, eikä häiritse lapojen liikettä. Valjas ei pääse pyörimään koiran päällä, vaikka koira liikkuisikin välillä sivummalle. Pehmustetut valjaat ovat mukavat yllä. Heijastimet takaavat, että koira näkyy joka suuntaan.

Zero DC CROSS DC soveltuu erinomaisesti esimerkiksi canicrossiin, Kickbiken ja Kicksparkin vetämiseen, koirapyöräilyyn, koirahiihtoon ja tietenkin sekä kävelyyn että vaelluksille. CROSS DC on muunnos perinteisestä husky-mallisesta vetovaljaasta ollen innoittajaansa jämäkämpi, jolloin valjas pysyy napakammin paikallaan myös silloin, kun koira tai vedettävä kulkee muualla kuin luotisuorasti keskilinjalla.Täydennä kokonaisuus Zero DC vetövyöllä ja joustavalla liinalla, jotta voit koirasi kanssa keskittyä olennaiseen - ulkoilusta ja yhdessä liikkumisesta nauttimiseen! Erinomainen istuvuus ja säänkestävät materiaalit!

Vinkkejä valjaan sovitukseen:

  •  Päälle pukeminen vaatii pientä jumppaa -> valjas mielummin aavistuksen "liian hankala" pukea, kuin liian väljästi päälle solahtava
  •  Jos koiralla on paljon turkkia ja/tai nahkaa kaulan ja niskan tienoilla, nostele nämä rehdisti pois valjaan alta pään puolelle, jotta valjas asettuu oikein kaulasta.
  •  Mahdollisuuksien mukaan pyydä apukäsiä sovitukseen: valjas istuu oikein vasta vedossa! Vedä itse tai pyydä kaveria vetämään valjasta sen kiinnityskohdasta REILUSTI taaksepäin, kuten koira vetäisi myös käytännössä.
  •  Vedossa tunnustele valjaan istuvuutta kaulalla. Valjaan vetopisteen tulisi asettua koiran rintalastan etu-/yläosaan kurkun alapuolelle, josta rintakehä alkaa. Valjaan ei tule puristaa kurkkua.
  •  Tarkista koiran etujalkojen liikkuvuus eteenpäin, valjas ei saa asettua estämään koiran olkien ja lapojen liikettä. Usein liian iso valjas laskeutuu olkien päälle ja estää luonnollisen liikkeen eteen.
  •  Valjaan tulee kylkien kohdalta jäädä kylkikaarien (kylkiluiden) päälle. Liian iso valjas osuu koiran vyötärön pehmeään osaan ja painaa lantiota ja lonkkia.
  •  Oikean pituisen valjaan kiinnityskohta asettuu VEDOSSA hännäntyven tienoille. Liian iso valjas tulee yli hännäntyvestä ja takapuolesta.

Kokotaulukko ja mittausohjeet
Ota koirasi mitat napakasti ja esimerkiksi paksuturkkisilla koirilla ns "karvan sisältä" läheltä ihoa, jotta mitta on mahdollisimman realistinen ja valjas istuu myös silloin, kun karva nostetaan valjaan alta pois. Etenkin niskan ja rintakehän ympärys ohjaavat oikean koon valinnassa. Mikäli epäröidään kahden koon välillä, kannattaa valita näistä pienempi koko. Useammin otetaan herkästi liian iso kuin liian pieni vetovaljas!  

KokoNiska (cm)Rinta (cm)Selkä (cm)
S32-3858-6338-45
M36-4260-6540-55
L38-4665-7545-55

 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.